Pinkelotjes 
Pokémon
Pagina
 
Pokémon kleurplaten
Pokémon knutselen
Pokémon links

Op veler verzoek dan nu toch Pokemon op de site van Pinkelotje. We hebben alvast wat kleurplaten voor jullie om uit te printen, links en natuurlijk knutsels, zoals een Pikachu pennenbak. Binnenkort volgen er nog veel meer!

  Ben je zelf op zoek naar een bepaalde Pokemon kleurplaat of iets anders van Pokemon? Plaats een oproep in ons forum!

Weet jij nog leuke Pokemon knutsel-ideetjes? Mail ze ons dan! We zijn ook benieuwd naar jullie reacties... schrijf eens wat in ons gastenboek.
   


Pokemon Kleurplaten


Ash


Pikachu


Oddish
 

Horsea


Butterfree
 

Charmander
 

JigglyPuff


Pikachu is blij


Wigglytuff en Psyduck
 


Oak, Brock en Misty
 
We hebben nog heel veel kleurplaten liggen die we bijvoorbeeld nog moeten inscannen. Nog even geduld. We proberen er elke week een aantal bij te zetten!
Je kan nu terug naar boven of naar de kleurplaten.


Pokemon knutselen

Pikachu pennenbak
Pokemon mobiel

 
 
Pikachu pennenbak


Materiaal:

Werkwijze:

Print de mal uit door erop te klikken en op 'Afdrukken' te klikken. Print de mal uit op 'landscape/liggend'. Trek Pikachu over van de mal op het witte papier en knip hem uit. Let er op dat je de voetjes losknipt van de vouwrand/steun. Trek zijn staart ook over en knip ook deze uit. Verf de beide delen geel. Tijdens het drogen van de verf kan je alvast de de twee wangetjes en de tong uit het rode papier knippen. Knip de mond, ogen, oren, neus en handen uit het zwarte papier volgens de mal.
Plak de ogen, wangen, oren, neus, handen en mond op Pikachu. Maak de ogen af met twee kleine rondjes wit papier. Plak de rode tong op de zwarte mond en teken er een lijntje op van boven naar beneden.
Buig de de vouwrand om naar achteren, zodat Pikachu kan blijven staan. Plak als laatste de staart van Pikachu op de vouwrand en buig deze iets omhoog zodat je hem kan zien uitsteken. Als alles goed droog is, kan je er als laatste de WC-rol achter plakken. Deze kan je natuurlijk ook eerst geel verfen.

Dat staat leuk op je buro!
 
 
 
 
 
 

Pokemon mobiel

Nog even geduld...
 
Terug naar boven  terug naar Pinkelotje