Liefdesmeter

Hoe verliefd zijn jullie op elkaar?
Gebruik deze liefdesmeter om te kijken of hij of zij de ware is!

Let wel op! Deze score is bepaald voor vandaag en houdt rekening met de sterrenbeelden, maanstand en het bioritme: de fysieke, emotionele en intelectuele status van vandaag. (uitleg)

Naam:
Geboortedatum:
Naam:
Geboortedatum:


Betrouwbare liefdesmeter

Volgens de astrologie passen bepaalde sterrenbeelden beter bij elkaar dan een ander sterrenbeeld en is het bioritme van beide personen verschillend.
Daarom is deze liefdesmeter (of 'love meter') betrouwbaarder dan de andere die je vindt op het Internet, omdat deze liefdesmeter rekening houdt met je sterrenbeeld (horoscoop), je gesteldheid en stemming (bioritme). Daarom is deze voorspelling ook alleen 'geldig' voor vandaag.

De maximale score bij deze methode is ongeveer 300 'harten'. Je zal zien dat deze per dag verschilt.

Een lage score?

Een 'lage' score wil niet altijd zeggen dat dit een slecht teken is! Als je nu allebei heel verliefd bent en de liefdesmeter geeft bijvoorbeeld een lage score (van bijvoorbeeld 141) die je niet verwacht had, moet je je zelf eens voorstellen hoe jullie verliefheid is als de liefdesmeter richting de 300 harten gaat!

Persoonlijke liefdesmeter

Binnenkort zal ook je persoonlijke 'score' te bepalen zijn, die ook afhankelijk is van je sterrenbeeld, bioritme en andere factoren.

Met dank aan Ine Bris, die regelmatig verbeteringen in haar voorspellingsmethode aanbrengt.

Toevallig bezig met je Sintklaasgedicht en hulp nodig bij het rijmen?

Kijk wat er op jullie namen rijmt:Terug naar de Valentijnspagina

Terug naar Pinkelotje